En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), Aluminis Mercadé declara haver adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries, exigides per la mateixa.  Aquestes dades, recollides a la pàgina Web són objecte de tractament automatitzat i s’incorporen en un fitxer, degudament inscrit a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat l’acompliment de les tasques d’informació, oferir i comercialitzar els seus serveis i l’enviament de butlletins comercials o altres activitats similars pròpies de Aluminis Mercadé.

L’usuari podrà, a tot moment, exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, reconeguts en la LOPD. L’exercici d’aquests drets podrà realitzar-ho mitjançant sol·licitud escrita dirigida a l’adreça Camí Les Comes, nº 27 – Pol. Ind. de Torrefarrera – 25123 Lleida, Tel. 973 750 770 – Fax. 973 751 009  o per correu electrònic a administracio@aluminismercade.com