CatalàEspañol
administracio@aluminismercade.com

Facebook Youtube

Empresa

ALUMINIS MERCADE, S.L. va néixer fa més de 30 anys amb l’objectiu de donar el millor producte i servei a tots els seus clients, aportant les millors solucions a cada projecte i novetats.

ALUMINIS MERCADE, presenta els seus serveis com a empresa fabricant i instal·ladora de tot tipus de tancaments d’alumini, metàl·lics i de PVC: finestres, galeries, persianes, mallorquines, tendals, baranes, portes d’entrada i garatge, mosquiteres, estors enrotllables, mampares de bany, motorització i sostres d’ alumini.

El nostre taller situat al Polígon Industrial de Torrefarrera, disposa de l’estoc i maquinaria especial per poder fabricar tots els nostres productes, i estem contínuament treballant i innovant per tal d’estar a l’alçada del que se’ns demana.

Treballem amb materials d’alta qualitat, amb garantia i el seu corresponent marcatge CE.

El nostre equip de professionals, compta amb anys d’experiència en el sector de fabricació i instal·lació de tot tipus de tancaments, garantint un servei fiable i de qualitat.

Camí Les Comes, nº 27 – Pol. Ind. de Torrefarrera - 25123 Lleida Ubicació
Tel. 973 750 770 - Fax. 973 751 009
E-mail: administracio@aluminismercade.com
Pixia - Disseny pàgines web Empreses Lleida, comerç electrònic, imatge corporativa, Posicionament i Màrqueting Xarxes Socials